Marturii

marturii protopan crema solaraMarinela
Am primit de la voi mostra gratuita pentru psoriazis si vreau sa va spun ca sunt foarte multumita de aceea as dori acum .....

marturii protopan crema solara Aura
Am primit de la voi mostra gratuita si am vazut foarte rapid eficienta ei la fetita mea de 2 anisori de aceea va rog sa imi trimiteti .....

marturii protopan crema solara Irina
Am cumparat produsele Protopan din Cehia cand am fost intr-o vizita si in primavara aceasta din greseala am dat peste voi si vreau sa va spun ca produsele sunt foarte bune si mai ales pt cei care au piele sensibila. Ma bucur ca si in Romania avem aceste produse. In sfarsit produse bune si in Romania, am ajung gunoiul europei la produse - ce nu se vinde la ei se cumpara la noi. Oricum invatam repede si vad ca din ce in ce apar produse foarte bune. Produsele sunt promovate pentru dermatita dar eu folosesc crema pt tenul meu uscat s sunt foarte multumita.

marturii protopan crema solara Sorin
Ma bucur ca pot sa gasesc si in Romania produsele Protopan. Eu am auzit de ele de la un prieten din Cehia si le folosesc de cativa luni bune. Acum ca sunt si in Romania le comand de la voi ca este mai usor. Sunt produse foarte bune si le recomand. Eu le folosesc pentru pielea uscata. Dupa dus simpt ca imi intra pielea la apa asa de tare se usca.

marturii protopan crema solara Adriana
Am un baietel de 9 anisori si are probleme cu pielea mai ales la soare, am incercat mai multe creme solare si m-am oprit la produsul Protopan care este total diferit fata de restul. Se vede ca este pentru cei care au piele sensibila, nu usca, chiar si dupa dus piele iti ramane in parametrii normali. Apreciez ca este recomandat si pt piele uscata.
Am citit cat de cancerigene sunt cremele cu factor mare si am observat ca Protopan crema solara nu are factor mare si protejeaza pielea foarte bine.

marturii protopan crema solaraElena Maria
Eu am dermatita si este foarte neplacut cand doresti sa iesi la plaja. Am cumparat produsul vostru si vreau sa va spun ca toti prietenii mei au folosit crema , chiar daca nu au dermatica si am ramas fara ea de aceea va rog sa imi mai trimiteti ......

marturii protopan crema solara Alexandru
Sunt predispus la alergii si cand am fost in Cehia am observat ca produsele protopan sunt foarte apreciate de aceea cand am ajuns in tara si v-am gasiti m-am bucurat si ati si vazut ca am cumparat si pt prieteni. Sunt foarte bune si le recomand.

marturii protopan crema solaraCristina
Din pacate eu am psoriazis si folosesc crema solara Protopan doar pentru a-mi ameliora afectiunea si sunt foarte multumita de ea. Am stat si la soare si nu am avut nici un efect neplacut. Se vede de ce are succes in Cehia. Va multumesc. Astept sa aduceti gama completa de Protopan.

marturii protopan crema solaraSonia
Am cumparat toata gama protopan de la voi pentru ca am o piele foarte sensibila si sunt foarte multumita. Nu imi usuca pielea si nu provoaca alergii. Cu alte creme am avut mici alergii dar la aceasta deloc. Felicitari aveti produse foarte bun. Ph echilibrare este un produs exceptional. EU l-am recomandat la cei care au cancer pentru echilibrarea aciditatii din corp.

 

 

Articole dermatita si ingrijirea pielii sensibile

Ce înseamnă piele atopică? Pielea atopică la bebeluşi

Cum tratam dermatita atopica?

Ce factori agraveaza dermatita atopica

Raspunsurile clientilor

marturii protopan crema solara Aura
Am primit de la voi mostra gratuita si am vazut foarte rapid eficienta ei la fetita mea de 2 anisori de aceea va rog sa imi trimiteti .....